Poslednje vesti

13.06.2024. | Nikola

Promena u rasporedu završnih ispita

Pošto je Vlada Republike Srbije dana 13.06.2024. godine donela odluku da ponedeljak 17.6. bude neradni dan za pripadnike islamske verske zajednice kao drugi dan verskog praznika Kurbanskog bajrama, a kako je članom 8. stav 1. tačka 2) Pravilnika o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada osnovne škole propisano da svi učenici završnog razreda istovremeno i pod istim uslovima polažu završni ispit, održavanje ispita pomera se za utorak 18. jun (srpski jezik i književnost), 19. jun (matematika) i 20. jun (izborni predmet). U skladu sa ovom odlukom i sve druge aktivnosti  iz Kalendara se pomeraju za jedan dan. 

25.12.2023. | Nikola

Izveštaj o požaru

U subotu, 23. decembra 2023. godine, u večernjim satima, u školi je, u podrumskim prostorijama, došlo do požara. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, policije i zaposlenih u školi sutuacija je vrlo brzo stavljena pod kontrolu. Niko nije povređen, niti je bilo materijalne štete. Uzrok je spoljnji  faktor, a utvrđivanjem činjenica koje su dovele do ovog događaja baviće se nadležne isntitucije. Škola od danas (ponedeljak, 25. decembar 2023. godine) neometano nastavlja sa radom.

Pročitaj ostale vesti

Rasporedi

Na jednom mestu možete pronaći rasporede časova, raspored zvonjenja, rasporede pismenih zadataka i pismenih provera dužih od 15 minuta itd.

Pogledaj rasporede