Poslednje vesti

27.11.2020. | Nikola

Nastava na daljinu

Poštovani učenici i roditelji,
Kao što ste već obavešteni, za učenike od 5. do 8. razreda će se od ponedeljka, 30. novembra 2020. godine, do kraja prvog polugodišta, 18. decembra 2020. godine, u skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije, obrazovno-vaspitni rad ostvarivati putem nastave na daljinu.


Nastava će se realizovati putem časova na Javnom medijskom servisu Srbije (RTS 2 i RTS 3) koji su dostupni i na platformi RTS Planeta i putem sistema za učenje na daljinu Edmodo koji škola koristi. Za vreme trajanja nastave na daljinu neće biti dolazaka učenika u školu zbog pismenih zadataka i pismenih provera. Sve provere predmetni nastavnici i
učenici realizovaće putem već pomenutog sistema za učenje.


Sve potrebne informacije i uputstva u vezi sa konkretnim aktivnostima za pojedinačne nastavne predmete dobićete od svojih odeljenskih starešina i predmetnih nastavnika.

S poštovanjem,
Maja Sekulić, direktorka škole

27.11.2020. | Nikola

Nove mere za suzbijanje epidemije

Vlada Republike Srbije je na sednici održanoj 26. novembra 2020. godine usvojila nove mere za suzbijanje epidemije izazvane bolešću  COVID–19 koje se odnose na učenike osnovnih i srednjih škola. U skladu sa usvojenim merama, u periodu od 30. novembra 2020. do početka zimskog raspusta, 21. decembra 2020. godine, nastava za učenike od petog do osmog razreda osnovnih škola i za učenike srednjih škola izvodiće se na daljinu.


Zimski raspust počinje 21. decembra 2020. godine, a završava se 15. januara 2021. godine i važiće za sve učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji Republike Srbije.

06.11.2020. | Nikola

Neradni dani sledeće sedmice

Dana 11.11. (sreda) obeležava se redovno po školskom kalendaru državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Obaveštavamo vas, da se u skladu sa merama koje je doneo Krizni štab za borbu protiv korona virusa, a zbog trenutne nepovoljne epidemiološke situacije, vaspitno obrazovni rad neće realizovati dana 12.11. (četvrtak) i 13.11. (petak) 2020. godine.

O načinu nadoknade propuštenog vaspitno-obrazovnog rada naknadno ćemo vas obavestiti. 

Pročitaj ostale vesti

Rasporedi

Na jednom mestu možete pronaći rasporede časova, raspored zvonjenja, rasporede pismenih zadataka i pismenih provera dužih od 15 minuta itd.

Pogledaj rasporede