Наставља са радом продужени боравак

Од понедељка, 11. маја 2020. године, у школи ће бити отворен продужени боравак. Продужени боравак предвиђен је искључиво за ученике од 1. до 4. разреда који су и у време редовног одвијања наставе долазили у продужени боравак, а чији су родитељи у радном односу и немају други начин за збрињавање деце док су они на послу.


Продужени боравак ће радити од 7.30 до 16.30 h. Приликом довођења детета у школу родитељ је у обавези да носи маску тако да маска прекрива нос и уста, дезинфикује руке на улазу у зграду и пређе преко постављене дезобаријере за обућу и да, уз минимално задржавање, размени информације са запосленима у школи који су задужени за прихват деце.


Сваког дана, пошто дођу по дете, родитељи су у обавези да обавесте дежурног наставника да ли ће дете довести и наредног дана.

Родитељи приликом довођења деце у школу и одласка из установе морају одржавати међусобну удаљеност од два метра.

Свакодневно, пре доласка у школу, родитељ има обавезу да детету и себи измери температуру и да у случају повишене температуре не доводи дете у школу и о томе обавести директора на број телефона 025/412-941. 
Родитељи за своје дете треба да обезбеде посебну флашицу са водом која ће бити само за потребе током боравка у школи и ужину.


Обавезно је доследно спровођење свега горе наведеног у циљу заштите здравља и безбедности деце и одраслих.
Родитељи који планирају да своје дете доведу у продужени боравак у понедељак, 11. маја 2020. године, треба о томе да обавесте школу до петка, 8. маја 2020. године, на број телефона 025/412-941, у времену од 8 до 14 часова.

Маја Секулић, директорка школе

Објављено: 06.05.2020 у 15:30