Последње вести

13.06.2024. | Никола

Промена у распореду завршних испита

Пошто је Влада Републике Србије дана 13.06.2024. године донела одлуку да понедељак 17.6. буде нерадни дан за припаднике исламске верске заједнице као други дан верског празника Курбанског бајрама, а како је чланом 8. став 1. тачка 2) Правилника о календару образовно-васпитног рада основне школе прописано да сви ученици завршног разреда истовремено и под истим условима полажу завршни испит, одржавање испита помера се за уторак 18. јун (српски језик и књижевност), 19. јун (математика) и 20. јун (изборни предмет). У складу са овом одлуком и све друге активности  из Календара се померају за један дан. 

25.12.2023. | Никола

Извештај о пожару

У суботу, 23. децембра 2023. године, у вечерњим сатима, у школи је, у подрумским просторијама, дошло до пожара. Захваљујући брзој интервенцији ватрогасаца, полиције и запослених у школи сутуација је врло брзо стављена под контролу. Нико није повређен, нити је било материјалне штете. Узрок је спољњи  фактор, а утврђивањем чињеница које су довеле до овог догађаја бавиће се надлежне иснтитуције. Школа од данас (понедељак, 25. децембар 2023. године) неометано наставља са радом.

Прочитај остале вести

Распореди

На једном месту можете пронаћи распореде часова, распоред звоњења, распореде писмених задатака и писмених провера дужих од 15 минута итд.

Погледај распореде